Massage & Bodywork

Bodywork-massage – 25 min.

Muscle-work/klassisk sportsmassage, også kaldet fysiurgisk massage. Massagen kan indeholde passive/aktive strækøvelser og led-mobiliseringer.

kr. 180,-

Din massør i Odense C, med speciale i bodywork-massage.
Kærlig og omsorgsfuld behandling, hvor hænder, mund og hjerte taler samme sprog.
Bodywork-massage – 40 min.

Muscle-work / klassisk sportsmassage, også kaldt fysiurgisk massage.
Massagen kan indeholde passive / aktive strækøvelser og ledmobiliseringer. Der er her mulighed for enten at tage flere problemzoner med eller at arbejde mere i dybden med en region.

kr. 250,-
Bodywork-massage – 55 min.

Denne behandling giver enten mulighed for en helkropsmassage eller 1 times overkrop med grundig gennemgang af arme/skuldre/hænder og evt. en afsluttende ansigts-/hovedbundsmassage til sidst.

Afslapningen vil være mere intens end efter 1/2 times behandling.

kr. 290,-
Triggerpoint & Mobilisering – 25 minutter

Behandling af smertetilstande og/eller spændinger vha. tryk på myogene (muskulære) knuder. De forskellige muskler med direkte eller indirekte relation til problemzonen palperes igennem og både de aktive og latente trigger-punkter behandles.

Samtidig benyttes forskellige led-frigørelses-teknikker som fx stræk, passiv mobilisering, isometriske øvelser, Janda-teknikker mm.

(det er også muligt at købe et lille hæfte om trigger-punkter i klinikken, hvis man er interesseret)

kr. 180,-
Bodywork Extended Version – 90 min.

I halvanden time bliver din krop arbejdet og æltet igennem fra top til tå. Til dig som virkelig elsker at modtage en allround og dybdegående massage.

kr. 450,-
Bodywork Marathon – 120 min.

Du modtager 2 timers udelt opmærksomhed på din krop og sjæl, hvor der er god tid til at arbejde alle muskelgrupper grundigt igennem og kræse lidt ekstra omkring detaljerne.
Du opnår herved en nærmest meditativ tilstand, hvor krop og tanker kan give slip på alverdens små og store bekymringer og du kan hengive sig til en lille rejse gennem dit indre univers.
Valgfrit med eller uden baggrundsmusik.

Du kan se en komplet oversigt over de forskellige ydelser og behandlinger på bookingsiden ved at trykke her.

Alle priser er inkl. lån af håndklæde og lagen.

kr. 600,-